Yoga

Yoga balancerer krop, sind og nervesystem, igennem den indre massage og påvirkning af kirtler (hormoner) , vitale organer, bindevæv, led og knogler.

Vi laver klassiske hatha yoga øvelser med fokus på kropsbevidsthed og opmærksomhed på åndedrættet. Vinyasa Flow , det at bølge imellem 2 eller flere stillinger i forening med åndedrættet, i en lang serie af forskellige øvelser. Vi laver dynamiske styrkende Yan øvelser, forbliver i passive stræk som i Yin Yoga og henter også inspiration også fra Iyengar Yoga, hvor man kan bruge forskelligt udstyr til at støtte stillingerne, for den enkelte, da vore kroppe har forskellige muligheder og grænser. Kort sagt: Yoga In Motion.

Yogaens klassiske øvelser stimulerer og styrker de indre organer, toner musklerne, øger smidighed, medfører indre ro, forbedrer lungekapacitet, øger iltoptagelse til cellerne og øger kalkproduktion til knoglerne,

Medbring gerne egen yogamåtte, ellers er der måtter man kan låne, og medbring et tæppe.

Sørg for ikke at have spist et større måltid lige inden yoga, og hav behageligt, blødt og varmt tøj på du kan bevæge dig i. Gerne sokker men ingen sko.

Kom gerne 10 min. før. Læg dig til rette i stilhed i vores dejlige nye lokale på Prøvestenen, og lad roen sænke sig.

Egnet for begge køn og alle aldre.

>>Gå tilbage til holdoversigten <<

Comments are closed.